Áruházunk bizonytalan ideig nem elérhető!
11006 Rendelésre 4 nap 24 hó Súly: 0.3 kg  Gyártó: KJUST »

NESZESZER

KJUST neszeszer nem csak utazásokhoz! Nem árt, ha mindig van Önnél némi higéniai termék egy kényelmes és erős kozmetikai táskában. Anyaga kordúra és erős cipzárral zárható. A beépített kampónak köszönhetően egyzsrűen felakasztható. A kép illusztráció, kellékek…
9 000 Ft
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.


KJUST neszeszer nem csak utazásokhoz! Nem árt, ha mindig van Önnél némi higéniai termék egy kényelmes és erős kozmetikai táskában.

Anyaga kordúra és erős cipzárral zárható. A beépített kampónak köszönhetően egyzsrűen felakasztható. A kép illusztráció, kellékek nélkül értendő.

Szállítás

Futárszolgálat - előre utalás


Előre utalás esetén kérjük várja meg az e-számlát, melyet a megadott email címre küldünk a rendelés feldolgozását követően! A számlán szereplő adatok alapján kérjük utalja el a számla bruttó végösszegét! Az ellenérték beérkezését követően 2-4 munkanapon belül DPD futár kézbesíti a csomagot a megadott szállítási címre.

Szállítási díj: 4 690 Ft Ingyenes 80 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Futárszolgálat - online fizetés


Online fizetés a barion rendszerén keresztül lehetséges bankkártyával vagy előre feltöltött Barion egyenleggel. Az összeg beérkezését követően DPD futár kézbesíti a csomagot a megadott szállítási címre 2-4 munkanapon belül.

Szállítási díj: 4 690 Ft Ingyenes 80 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek