11006 Rendelésre 4 nap 24 hó Súly: 0.3 kg  Gyártó: KJUST »

NESZESZER

KJUST neszeszer nem csak utazásokhoz! Nem árt, ha mindig van Önnél némi higéniai termék egy kényelmes és erős kozmetikai táskában. Anyaga kordúra és erős cipzárral zárható. A beépített kampónak köszönhetően egyzsrűen felakasztható. A kép illusztráció, kellékek…
9 000 Ft


KJUST neszeszer nem csak utazásokhoz! Nem árt, ha mindig van Önnél némi higéniai termék egy kényelmes és erős kozmetikai táskában.

Anyaga kordúra és erős cipzárral zárható. A beépített kampónak köszönhetően egyzsrűen felakasztható. A kép illusztráció, kellékek nélkül értendő.

Szállítás

Futárszolgálat - előre utalás


Előre utalás esetén kérjük várja meg az e-számlát, melyet a megadott email címre küldünk a rendelés feldolgozását követően! A számlán szereplő adatok alapján kérjük utalja el a számla bruttó végösszegét! Az ellenérték beérkezését követően 2-4 munkanapon belül DPD futár kézbesíti a csomagot a megadott szállítási címre.

Szállítási díj: 4 690 Ft Ingyenes 80 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Futárszolgálat - online fizetés


Online fizetés a barion rendszerén keresztül lehetséges bankkártyával vagy előre feltöltött Barion egyenleggel. Az összeg beérkezését követően DPD futár kézbesíti a csomagot a megadott szállítási címre 2-4 munkanapon belül.

Szállítási díj: 4 690 Ft Ingyenes 80 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek