Áruházunk bizonytalan ideig nem elérhető!
LLCH01-010 Rendelésre 4 nap 24 hó Súly: 0.05 kg  Gyártó: KJUST »

LUCKY LOCK BIZTONSÁGI ZÁR

LuckyLockTM   Mit tesz a laptop táskával, hátizsákkal, pénztárcával, amikor beül a kocsiba? Ha Ön azok közé tartozik, akik mindig rohannak és az első ülésre dobják a holmijukat, van egy jó hírünk!. A LuckyLockTM egy univerzális biztonsági öv…
3 000 Ft
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
LuckyLockTM
 
Mit tesz a laptop táskával, hátizsákkal, pénztárcával, amikor beül a kocsiba? Ha Ön azok közé tartozik, akik mindig rohannak és az első ülésre dobják a holmijukat, van egy jó hírünk!.
A LuckyLockTM egy univerzális biztonsági öv csathoz fogatható "poggyász-őrző" okosság. 
E hasznos találmány biztonságot nyújt a táska tolvajok ellen, megakadályozza, hogy fékezés alkalmával lecsúszon a táskája, így nem kell attól tartania, hogy holmia kiszóródik a kocsiba. Nem kell többet hallgatnia a biztonsági öv bekötését jelző csipogást, amennyiben az ülésen elhelyezett csomag súlya meghaladja az 5kg-t. Rögzítheti hozzá kedvence pórázát is, hogy őt is biztonságban tudhassa.
 
Használati utasítás:
  1. Fűzze át a táska szíját, vagy a pórázt a LuckyLockTM csatján
  2. Helyezze a LuckyLockTM-t olyan közel a rögzítendő csomagjához, amenniyre csak tudja és kösse be! Vastag vagy széles pánt esetén elég átfűzni az alsó két bevágáson.
  3. Dugja be a csatot a helyére!

 

Szállítás

Futárszolgálat - előre utalás


Előre utalás esetén kérjük várja meg az e-számlát, melyet a megadott email címre küldünk a rendelés feldolgozását követően! A számlán szereplő adatok alapján kérjük utalja el a számla bruttó végösszegét! Az ellenérték beérkezését követően 2-4 munkanapon belül DPD futár kézbesíti a csomagot a megadott szállítási címre.

Szállítási díj: 4 690 Ft Ingyenes 80 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Futárszolgálat - online fizetés


Online fizetés a barion rendszerén keresztül lehetséges bankkártyával vagy előre feltöltött Barion egyenleggel. Az összeg beérkezését követően DPD futár kézbesíti a csomagot a megadott szállítási címre 2-4 munkanapon belül.

Szállítási díj: 4 690 Ft Ingyenes 80 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek